Måndagmorgon



Är det måndag idag? Ja, det är det. Har ingen koll på dagarna alls. Det enda som påminner mig om vart vi är i vecka är min p-piller karta, det är bra. En liten minusgrad väcker Visby till liv idag! Det är frost på bilrutorna ser jag. Men ack så fint! Jag gillar kylig morgonluft. Bilden är tagen från vårat sovrumsfönster.

Klockan är 08:41 och jag har redan:

  • Lämnat Estridh på dagis
  • Ätit frukost
  • Kört första svängen i tvättstugan
  • Diskat
  • Packat klart det sista i Signes väska
  • Varit ut med soporna

Inte dåligt va? Det finns massor av saker jag ska göra idag, för i morgon åker vi. Egentligen borde jag utnyttja tiden nu när Estridh är på dagis till något bättre än att sitta här.. Nåja. Jag hinner nog.

Förresten så vann jag aldrig de där skorna jag pratade om på Tradera... Jag är så ju trög i huvudet! Hade vaktat auktionen i flera dagar, och när det bara var 30 minuter kvar satt jag vid datorn och uppdaterade sidan för att se sidvisningar och bud. Var helt inställd på att de där skorna skulle jag bara ha! Det var mina. Jag hade redan bestämt vilka kläder som skulle passa till.

Så måste allt detta flygit ur skallen på mig. Totalt förvunnit ur huvudet! Jag sitter och ammar när tanken plötsligt slår mig "MEN SKORNA DÅ?! VAD FAN ÄR KLOCKAN?!". Innan jag hunnit få upp mitt feta arsle ur soffan, satt mig vid datorn och loggat in igen är akutionen avslutad. Jag missade den med 2 minuter!

Jävla skit. Blir så trött på mig själv. Kockobello. Det finns ju liknande skor ute nu, men inte alls lika fina. Sen måste man återigen sitta och vänta en vecka innan auktionen är slut, och då har det ju hunnit blivit vinter. Nej. I dag ska jag gå och köpa nya skor, i butik! Har varit och provat dem och längtar tills jag får hem dem. 

Är huvudet dumt får plånboken lida. Nu ska jag gå och gör något nyttigt. Puss & hej! 



Andrea

Vilken fantastisk utsikt ni har.

2010-11-08 @ 18:37:19


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: