Kompisar på besök

Hela dagen har vi haft besök av Katia och Jennifer med deras barn. Deras döttrar Ebba och Alicia som är jämngamla med Estridh, men också deras nya tillskott Milo och Harry. Det var verkligen superkul! Det märktes att det var ett tag sen tjejerna träffades, men när de väl kom i gång och lekte så hade de jättekul tillsammans :) 

En annan sak som var rolig att se var hur mycket Estridh tyckte om deras småbröder! Hon smekte dem på huvudet, pratade försiktigt med dem och gav dem till och med en puss på munnen. Så sött att se henne så omtänksam och kärleksfull mot de små bebisarna, jag tror hon längtar lite tills hon får ett alldeles eget småsyskon att gosa med ♥


Ebba, Alicia och Estridh poserar framför kameran



Gullungar!



Hoppa i sängen var kul!



Här är knubbisarna Harry (Ebbas lillebror) och Milo (Alicias lillebror)



Estridh smög i väg och satt sig bredvid Milo en stund. Hon gillar bebisar!

Puh, så nu är jag helt slut! Det tar på krafterna helt enkelt att hålla tre trotsiga flickor sysselsatta + försöka klämma in lite kvalitetstid med deras mammor mellan matlagning, blöjbyten, läggningar och ett och annat vredesutbrott från tjejerna. Men jag tycker vi grejade det fint!

Förresten har jag blivit om möjligt ännu mer längtansfull efter min egna lilla bebis, nu när man umgåtts med dessa tvåbarnsmammor hela dagen. Jag vill ha min bebis nu! Förstå vad underbart det kommer bli. Man har glömt bort hur det faktiskt var att ha en liten bebis, men nu längtar jag verkligen!

Nu ska Estridh nattas, sen ska jag slänga mig på soffan. Antar att både hon och jag kommer somna som stockar i kväll. Puss & godnatt!


Sara

Kul att du börjat blogga igen Pauline! :)

Er dotter är så himla söt! Dig upp i dagen. Hon var mer lik din kille då hon var yngre.

Frågestund snart?

2010-05-02 @ 21:43:55
Emma

Gud så stora de har blivit! Nyss var de ju små bebisar som lärde sig att gå och sa några enstaka ord. Innan jag har hunnit reagera är väl min lilla kille sådär stor och väntar på ett småsyskon! :)

2010-05-03 @ 20:57:48
URL: http://lumparfru.blogg.se/
Susanne Löf

Vad stora tjejerna såg ut när dom satt på sängkanten. :) så fina alla tre.

Förstår att du längtar efter bebisen i magen.

Jag längtar tills det är min tur också. :P



Kram

2010-05-05 @ 21:49:59


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: