Snöpizza med tomat och lök

Det var länge sen det kom upp någon bild på Estridh i den här bloggen. Det måste vi ändra på! I dag har hon varit på dagis utan att sova middag, vilket gör att hon somnat för natten redan nu. Hon var så trött i bilen på väg hem så hon nästan hann somna innan vi hämtat den pizza som hon beställt till middag. Ja, hon är inte riktigt klok Estridh... Jag frågade henne vad hon ville ha på sin pizza och hon svarade "Tomat, lök, ost och.... och.... och SNÖ!". Men det hade inga snöpizzor så det blev en vanlig vegetarisk i stället. Men det gick lika bra tyckte hon.

Föresten tycker jag vämen borde komma snart, på riktigt! Det här går inte. Nu är det mindre än en månad kvar till min födelsedag och då brukar man kunna plocka vårblommor. Men just nu ser Estridhs dagis mest ut som en gäggpöl av snö och slask. Våren - kom nu!


Här står Estridh på hennes skolgård. Inte konstigt att hon tror att världen inkl. pizzor består av snö.


En glad men trött skruttis vill följa med hem. Stövlarna är nya och kommer från Rackartyg, handmålade och gjorda av naturgummi. Kanonbra!


Mysa!
Anki

Så himla STOR hon se ut =)

och jättesöt som vanligt!

2010-03-25 @ 19:13:47
URL: http://annkristinjenssen.blogg.se/
stina

hon har verkligen vuxit, lilltjejen. så himla fin är hon!!!

2010-03-26 @ 10:22:35
URL: http://stinasohlberg.blogg.se/
nathalie

Hej ! visst är det skönt att slippa overolen? :D

Är det didriksons regnställ? Såg att reflexen var sliten, har sett på flera att dom slits jätte fort mendans resten är jätte bra funtade på att köpa ett i år men ångrade mig pg av just reflexen. Ha en bra helg!

2010-03-26 @ 18:30:24
Madelene

gud så söt :)

2010-03-26 @ 22:08:53
URL: http://maddihz.blogg.se/
Pauline

Hej Nathalie!Jag köpte stället begagnat så Estridh blir nr. 2 som använder det innan det börjat slitas. Men det är inte refelxerna som lossnat, de ser ut som nya. Däremot är deras logga tryckt i något annat material som lossnat jättelätt... Tryckknapparna och har varit lite sisådär och dragkedjan. Bortsätt från de är formen och tjockleken på stället jättebra.Detta har faktiskt varit de regnställ av Didrikssons som gått söder mest, iofs är det ju ärvt men ändå. Estridh har ett ofodrat ställ av Didrikssons som är perfekt, så kanske är det bara denna modell som är av sämre kvalié..

2010-03-27 @ 17:48:27
URL: http://sofiapauline.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: