Sjömanshotellet

Vi hade en jättemysig helg i Stockholm! Eller en mysig helg på hotellrummet, ska jag säga. Jag avskyr ju Stockholm och störstäder så jag ville inte sätta in mot ute på stadens gator. Johan fick sig inte ens en kvällspromenad vid slussen där hotellet låg, utan jag tjatade mig snabbt upp till hotellrummet igen.

Vet faktiskt inte riktigt varför jag känner sånt stort obehag över Stockholm, men det blir bara mer och mer ju längre tid som går. Det är så stort, opersonligt och själslöst. Jag bodde där under min gymnasietid och tyckte det gick an, även om jag alltid kommer vara en lantis i hjärtat. Men nu gick det inte alls. På vägen hem åkte vi genom citykärnan och jag mådde nästan dåligt. Hade inte ens velat kliva ur och köpa en varmkorv, kan jag säga. Ville bara hem! Hem till frisk luft, bekanta människor och små trevliga gallerior där man hittar bra.

Jag är helt enkelt ingen stadsmänniska! Kommer alltid uppskatta en lugn, trygg och välbekant miljö framför puls och äventyr. Hotellet däremot var jättemysigt! Eftersom vi var mitt i stan var utsikten inte roligare än några kontorslokaler, men på vårat rum hade vi världens mysigaste badrum och det var väl där vi höll till mestadels av tiden! När jag blir stor och flyttar till vårat drömhus ska jag ha jucuzzi, det är en sak som är säker! 


Men oavsätt resmål kan jag rekomendera att ta ledigt fån vardagslivet och bara göra någonting med din käresta! Det är så härligt att bara få tid att umgås och prata i lugn och ro, utan stress och massa saker som man borde göra. Man behöver ladda upp batterierna tillsammans ibland, tror det är jätteviktigt! Nästa sak vi tänkte göra tillsammans är att gå på Amanda Jensens spelning om några veckor. Längtar!  


sabina

Åh vad skönt med en till som tycker likadant!

Jag känner också ett otroligt starkt obehag innför just stockholm!

Jag tycker visserligen om städer i allmänhet, men just Stockholm klarar jag inte av.

Staden är som en seg klump grå gröt!

2010-02-09 @ 19:22:06
URL: http://sabinabergstedt.blogg.se/
Malin;

Åh vad mysigt!! Vad skönt att komma bort ett tag.

2010-02-13 @ 08:16:31
URL: http://malinlolita.blogg.se/
rebecka

Vad fick hon för ras? :)

2010-02-23 @ 19:38:23
URL: http://www.minmoa.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: