Back on track

Efter två veckors sjukskrivning är jag tillbaka på jobbet igen. Back on track - eller nästan. Kroppen har återhämtat sig oförskämt fort, huvudet har väl inte riktigt hängt med i samma takt... Men det känns helt okej faktiskt. Tur är att jag har alla dessa fina, omtänksamma och stöttande kollegor. Det underlättar vardagen, tack! ♥

Denna vecka har varit något av en mjukstart. Eftersom jag varit ledig i går och i dag har jag tagit ut helgen lite i förskott. I morgon åker jag och Johan till Örebro för att få tid för varandra. Vi ska bo på hotell, gå på bio, äta god mat (... och god hotellfrukost!) och gå på Örebro Slotts julmarknad den 1:a advent. Behöver jag säga att jag längtar...?

Ska bli skönt att komma i väg och bara vara han och jag. Vi behöver det. Behöver tid tillsammans. Jag har precis bokat biljetter till "Luftslottet som sprängdes". Har längtat efter den sista delen, sedan jag såg de första två. Ska bli spännande!

Det är härligt att ha saker att se fram emot, det gör det lättare att komma vidare från det som varit.Noomi

Vad skönt att det börjar gå bra för er!

Hur går det med nya kaninen? :)Kramar, Sara Noomi!

2009-11-27 @ 21:07:09
URL: http://imoon.blogg.se/
Annie

Hoppas ni får det bra.

Jag ska se sista filmen på söndag, spännande värre! :)

Kram!

2009-11-27 @ 21:40:36
URL: http://anniemolarin.blogg.se/
Charlotte

Vet ju att du som jag gillar att pyssla, så jag ville tipsa dig om http://www.ikea.com/ms/sv_SE/kampanj/fy10/gillajulen/index.html om du inte redan upptäckt den sidan. Sedan kan man länka sig vidare i all evighet till andra pysslares bloggar för ännu mer inspiration. Hoppas du får en trevlig helg!

2009-11-28 @ 00:04:08
URL: http://konfekt.blogg.se/
Sofie

Åh vad roligt! Jag bor i Örebro. Hoppas jag springer på dig :p

Ha en fortsatt underbar helg. Det förtjänar ni!

2009-11-28 @ 20:19:07
anne

hur går det för er?? Länge sen du skrev. Hur går julförbredelserna? hade vart kul o se bilder.. och hur stor har E blivit?

2009-12-06 @ 21:56:11
URL: http://lyckligmamma85.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: