Den börjar bli söt nu!

Nu är kaninungen 3 veckor gammal och är ute i buren med sin mamma och äter gräs. Den är riktigt snabb och hoppar för fullt - och världens sötaste! Vi är inte säkra på att vi vill lämna bot den sen, man blir ju så himla fäst vid den när man haft den från att den föddes. Estridh älskar också hennes lilla "nini-bebis" (kaninbebis) och ger den hundra pussar bara hon kommer åt!

Än så länge vet vi inte vad det är för kön, har googlat lite och lärt mig att man kan se detta först efter 6 veckor. Men jag gissar fortfarande på en kille, men vi kallar den "kaninbebisen" :)

Är den inte söt så säg?


Myser på Johans axel


Puss!


Annie

Åh, så söt och så liten!

Minns när vi var små och hade massor med kaninungar.. De är ju för underbara!

2009-07-02 @ 20:57:12
URL: http://anniemolarin.blogg.se/
Andrea

GRYMT söt!

2009-07-02 @ 22:59:38
URL: http://thegreenspot.blogg.se/
elin

ååh! vilken liten söt plutt!

2009-07-03 @ 08:57:14
URL: http://elinelversson.blogg.se/
Sara Noomi

Haha vilka goskinder den har! Åh, blir alldeles förälskad!Hade ni tänkt kastrera fadern? Och ungen om det skulle vara en hanne? Kaninhannar går nämligen inte att ha ihop och det är till och med en lag som säger att könsmogna hannar ej får hållas tillsammans okastrerade!(Fast det kanske ni redan kände till?)Det kommer säkert bli en mysig kanin, så mycket kärlek som den verkar få!

Lycka till och hoppas att ni har det bra!

Sara Noomi.Fast just det, nu kom jag på en grej ang. förra inlägget om myggorna, köp myggljus och tänd runt om i huset så försvinner de säkert! Eller spreja myggmedel i gardinerna, sådant brukar fungera!

2009-07-03 @ 11:52:07
URL: http://imoon.blogg.se/
Pauline

Åh så underbar, har alltid älskat rasen i sig :)

2009-07-03 @ 11:56:29


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: