Barnfri kväll tillsammans

Så vad gör man när man är barnfria en hel kväll? Jo, man hyr en mysig film, köper lite goda ostar och kex, korkar upp en vinare och slår sig ner i soffan. Det var länge sen vi hade en sån lugn, mysig och avkopplande kväll tillsammans, bara jag och Johan.


Myskväll

En brie, cambonzola, mögelost, lite goda kex, parmaskinka, oliver och marmelad gjord på ingefära.


Mums!

Det var helt underbart (inte minst ostbrickan...)Filmen vi såg varParfymen - Berättelsen om en mördare. Den gick på TV4 här om dagen och jag blev helt förälskad, det är lätt en av de bästa filmer jag någonsin sätt! Därför var vi tvugna att hyra den så att Johan också fick se den, eftersom han jobbade den kvällen när den gick på TV.

Ja, vilken underbar film! Har ni sätt den? Så vacker, välgjord och alldeles alldeles underbar. Jag tycker om när filmer är uppbyggda som en magisk saga, och det är den här. Lika som Amelie från Montmarte så bjuder den här filmen på sagolika miljöer och detaljrikedom. Regissören Tim Burton är min favorit och detta är en film som liknar hans sätt att bygga upp en film. Den trollbinder en från första sekund, både med sättet som den är filmad på och med den osannorligt härliga berättelsen. Konstigt nog handlar den om en seriemördare, men den är en "skräckis" i särklass.