5 bra saker

Hej allihopa!

Hoppas ni haft en bra dag. Det känns att det går mot ljusare tider nu, visst? Solen når precis ovanför trädtopparna vid horrisonten när jag står och väntar på bussen om mornarna. Lite, lite längre upp för varje vecka som går. Men förutom sommaren och värmen så finns det massor av andra trevliga saker som ligger nära i tiden. Därför tänkte jag lista de 5 bästa sakerna som jag längtar efter och ser fram i mot!

1. Våran efterlängtade spaweekend! På lördag bär det av mot Vadstena där vi ska bara njuta och ha det mysigt. Några härliga kroppsbehandlingar, massage, underbara bufféer och bubbelpooler väntar! 

2. Min födelsedag! Tro det eller ej med i vår fyller jag hela 21 år! Shit, jag är ju inte "ung mamma" direkt... Äsch. Något jag aldrig kommer sluta vara är som ett barn när det gäller födelsedagar. Min dag, bara min. Jag längtar!

3. Bli färdig utbildad på jobbet. Ja, helt färdig blir man väl aldrig... men till våran har jag gått fått de grundläggande kunskaperna inom bank och försäkring som jag behöver för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Det känns fantastiskt skönt att jag trots allt kommit så här långt, och redan lärt mig så pass mycket. Att dessutom känna att jag bara trivs bättre för varje dag och bara vill lära mig mer är inget minus direkt :P I love my job.

4. Påsken. Nu är det bestämt att vi tillsammans med min mamma åker ner till Trollhättan över påsken och hälsar på hos min bror och hans sambo. Ska bli jätteroligt att få komma ner och se hur de har det!

5. Flytta! Nu börjar det äntligen bli dags för oss leta efter ett större boende. Ska bli så skönt att få kika på olika hus/lägenheter och få bygga upp ett helt nytt hem tillsammans, så som vi vill ha det. Det är vi värda.


Anonym

Är det inte svårt att ha råd med att flytta när Johan pluggar? Tar han fullt studelån? Funderar själva på att flytta och är lite nyfiken hur ni får ihop det.

2009-02-25 @ 12:05:32
Pauline svarar

Vi bor i en bostadsrätt som förhoppningsvis inte blir så svår att sälja. Johan tar studielån, men framför allt har jag en fin månadslön eftersom jag jobbar heltid, så förhoppningsvis ska det inte bli några problem :)

2009-02-25 @ 13:36:39
URL: http://sofiapauline.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: