Broccoli och ädelostpaj



Till pajdegen använder jag ett vanligt standarsrecept, men byter ut en del av det vita mjölet till grahamsmjöl. Men kör inte enbart grahamsmjöl, då smakar det kaninmat.

Till fyllningen behöver du:
600 gr broccoli
140 gr ädelost
3 ägg
2½ dl turkisk yoghurt
1 ½ dl mjölk
salt och peppar

Gör så här:

Koka broccolin i lättsaltat vatten tills de blir lite mjuka. Smula ädelosten och blanda med ägg, turkisk yoghurt, mjölk, salt och peppar. Förgrädda pajskalet några minuter. Fördela sen broccolin och häll över ostblandningen. Tillaga i 200 gr i ca 20 minuter tills pajen har fått fin färg och ostblandningen stannat.

Låt pajen stå en stund och servera den sedan med en god sallad!





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: