Bläckkollage 2006

Jag har blivit ombedd att skriva mer om saker jag gör & pysslar, och lite mindre om Estridh. Vi får väl se hur det blir med det, men jag kan ju som en kompromiss lägga upp det här bilderna. Det är teckningar som jag gjorde 2006. Det är gjorde med bläck & tidningsutklipp, en teknik som jag tycker är fruktansvärt kul! Man kan verkligen leka och få fram det man vill säga med bilden på ett kul sätt!


En enbent med flera ansikten utåt. Här är den fortfarande halvfärdig...


Orginalidén som senare bliv linoliumtryck till våra tavlor som vi har ovanför TV:n (se inlägg under kategorin "Pauline pysslar"). Jag älskar verkligen folk med flera huvuden. Det känns surrealiskt, härligt och vädigt snyggt.



Jag håller på att göra ett lek-kollage av en person i min närhet. Också halvfärdig när bilden togs..

Japp, det var lite av vad jag pysslade med på min fritid förr om dagarna. Man blir verkligen inspirerad att fortsätta när man ser bilder såhär, men tiden finns ju inte riktigt på samma sätt nu. Men det är kul! Ink, keramik & tyg är nog mina favorit tekniker!



Ida

Din blogg är toppen och rolig att läsa=) Eftersom en blogg är personlig tycker jag att den får utformas efter ditt eget tycke och smak. De som tycker du skriver för mycket om Estridh får väl tycka det, men det är ändå DU som bestämmer! Jag tycker i alla fall att du är hur duktig som helst på att skriva blogg! Go girl!

Kram Ida

2008-05-26 @ 13:04:41


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: