Inviga Bolaget!

image544Japp, här kommer jag ut, stolt som en tupp från Systembolaget med två pavor som fångst! Självklart måste man ju inviga Bolget på sin 20årsdag! Jag var helt pirrig när jag gick in. Gick och småflinade bland hyllorna så personlen kikade lite snätt på mig, undrade nog vad jag höll på med... Men jag plokade det jag skulle ha och gick till kassan. Visade mitt körkort och kassören räknade efter och sa "Hum, då blir deeeet... Ja! Men det är ju precis på dan ju! GRATTIS!". Hihi. Så knallade jag ut, ännu ett vuxenpoäng rikare!

Inköpet blev en Martini Rosso (Johans önskemål) och en Strawberry Sparkling. Martinin var riktigt god, och Strawberryn också såklart! Jag vet att jag gnällt mycket inför min 20års dag och haft väldigt mycket åldersnojja. Men nu såhär i efterhand, och när födelsedagen väl kom så kändes det riktigt bra! Det kändes kul, att fylla år är ju faktiskt väldens grej! En dag om året som faktiskt bara bara bara är min! Sen fick jag höra att en kille på Johans jobb hade sagt såhär när Johan berättade att han skulle hem och fira mig eftersom jag fyllde år:

(Killen) - Jaha, hur mycket fyller tjejen din då?
(Johan) - Hon blir 20 år.
(Killen) - Och du är...?
(Johan) - 33 år.
(Killen) - MMMH! LAMKÖTT! Då fattas bara timjan och lite vitlökssmör...!

Och jag menar, då kan man ju inte vara himla gammal. Det kändes bra. Lamkött! Det är rätt. Så nu känns allt bra, den kommentaren hjälpte mig på traven att komma över min 20årskris. Så, nu ska jag bara försöka njuta och tänka på allt bra som 20bast för med sig. Bolaget, krogen.. Men jag är fortfarande lamkött! Och det är det viktigate.

image543


BT

O nu blir du töntig... fan 20 år o kris.. löjligt! lammkött, man är det man gör sig till. Trodde du va mognare än så.

2008-04-25 @ 16:15:01
Maria

Hehe, var också in på bolaget dan jag fyllde 20. Var lite nervöst och spännande om man verkligen skulle få handla, =)
Nu 4 år senare blir jag mest trött på att handla, eftersom jag är så kort så verkar all personal därinne tro att jag är yngre än jag är och de tittar skeptiskt på mig fast jag visat körkortet..

2008-04-27 @ 11:42:16
URL: http://www.lillphia.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: