Katten Saga

Gissa hur många inlägg jag har i utkastet? I skrivande stund ligger där 34 påbörjade inlägg, antingen med en inledande mening, en rubrik eller bara en bild tänkt att bygga vidare kring. Som stödord tills den dag då jag hinner sätta mig och lägga ut raderna. Fast den dagen kommer aldrig. I stället dyker en annan idé upp och utkastet får en rubrik till i högen. Ni får väl försöka se glädjen i att jag har ett liv utanför cyberspace, helt enkelt.
 
Men nu ska ni få något alldeles extra. Vi har fått en ny medlem i familjen - katten Saga! Vi har länge pratat om att vi skulle vilja ha en katt, men problemet har varit min allergi. Men en väldigt lindrig sådan. I bland är det helt enkelt så att man får stå ut med vissa saker för att i längden få någoting ännu bättre. Jag har valt att stå ut med att damsuga, tvätta händerna ofta och inte ha katten i sängen mot att i gengäld få världens bästa vän. Det valet känns så rätt!
 
Så här är hon nu, våran lilla Saga ♥ En lantistjej som är 7 månader från en gård några mil härifrån. Hon har bott hos oss i drygt en vecka nu och vi börjar lära känna varandra. Jag hade förväntat mig att hon skulle ligga under soffan och trycka de första dagarna, men inte alls. Hon är positiv, social och kommer alltid fram och hälsar. Hon har en sån fin personlighet! Trygg och stabil. Jag känner verkligen att hon gillar oss, lika mycket som vi gillar henne. Det är en fin känsla.
 
... och se bara på henne! Så otroligt vacker liten skapelse. Hennes ansikte är alldeles perfekt. Nyanserna går i varandra och hon ser nästan målad ut. Det kan man kalla natural beauty!