Tack alla!

Om ni visste vad jag längtat efter att få berätta detta för er.
Tack så jättemycket för alla gratulationer och lyckönskningar. Ni är så fina ♥
 
Nu är jag i v. 13 och den mest kristiska perioden i avseendet missfall har passerat. Däremot har jag fått lära mig den hårda vägen att vad som helst kan hända, så jag håller ett litet avstånd. Känslomässigt. Min hud har blivit hårdare och det kommer jag alltid få bära med mig. I veckan gjorde vi ett KUB-test och gick därifrån med den lägsta uppmätbara risken för kromosomfel. Bebisen växte fint och mådde till snyes bra. Jag försöker fokusera på sånt. Försöker hoppas att allt ska gå bra.  
 
Men det ska Gudarna veta att den graviditetet inte varit någon dans på rosor hittills! Dessa veckor har varit turbulenta och jag har mått som en rutten skit. Illamående, extrem trötthet och ett humör sänt från helvete. Lindrigt uttryckt. 
 
Allt detta har jag faktiskt bloggat om vart efter veckorna rullat på, men ännu inte publicerat. Det tänkte jag börja göra nu. Ni kanske har sett den nya kategorin "Vägen dit"?. Där kommer jag samla mina tankar, funderingar, vansinnesutbrott, våndor och framtidsdrömmar som rört sig i min kropp och huvud sedan dagen vi bestämde oss för att vi ville ha ett barn till, till graviditeten nått sina första tre månader. Där är vi nu.
 
Som någon utav er skrev "Tänk att jag fått följa dig genom fyra graviditeter, genom två barns hela liv!". Ni ger mig ett fantastiskt stöd och jag ser fram emot att dela även denna resa med er.
 
Puss & Kram!
 
 


Lisa

Jag tycker att det är jättekul att följa dig! Har liksom väntat på att du skulle bli gravid igen. Jag minns ju Pauline, 20 år gammal som sa att hon ville ha fyra barn :)

Kramar!

2013-01-17 @ 13:35:18
erika

<3

2013-01-17 @ 20:46:29
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se
Annelie

Jösses, nu lipar jag igen...som alltid (nästan) när jag läser din blogg...är det inte skratt så är det sorg...och är det inte sorg så är det glädje. ja du fattar. I detta fallet är det glädje! Alla lyckönskningar vill jag ge er och jag ser mycket fram emot att följa dig i denna graviditeten med. Jag har ju följt dig genom alla fyra. Och min lilla Elsa föddes ju bara en vecka före Signe.

Många kramar från Annelie i Borås

Svar: Tack Annelie! Fina du. Det är så häftigt att kunna beröra någon med ord. Att kunna förmedla känslan och få den att landa i en annan människa. Tack för att du vill fortsätta följa bloggen och min familj, även på den här resan mot bebis nr. 3!
Kram!
Pauline

2013-01-17 @ 20:55:04
Nathalie Med Liam

Hej och stort grattis!!! :) Jag väntar min tvåa. Liam ska äntligen få bli storebror. Ha det gott! // Nathalie

2013-01-24 @ 09:08:55


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: