Skrivet 2012-09-11

"Vi har pratat om det här med att få ett barn till. Bli fem stycken i familjen. Vad ska vi ha för bil? Barnvagn? Vilket barn ska bo i vilket rum? Jag är inte ens gravid ännu, men de här tankarna gör mig lycklig. Min familj är det finaste jag har och bara vetskapen om att den kan bli större gör att jag känner mig fulländad liksom. Det känns rätt.
 
I dag när jag gick ut på stan för att äta lunch kom jag på mig själv med att le för mig själv. Förstår jag ens själv vilken tur jag har? Det är svårt att förstå vilken ynnest det är att få barnlängtan, leva med en man som vill ha barn med mig och tillsammans göra slag i saken. Sann lycka i livet köps inte för pengar. Den uppnås inte av en förväntad livsstil och hittas inte på den uppmålade fasaden.
 
Den finns bara där i hjärtat. Och man vet när man hittat den." 


Linn

Vackert! Jag avundas dig den ynnesten och längtar till den dagen jag har någon att ta ett sådant beslut med, och även jag får le för mig själv vid tanken på vad som förhoppningsvis komma skall. Du är värd den lyckan, njut varje sekund!

Svar: Tack Linn! Vad fint skrivet av dig. Det är så roligt att ni vill följa mig på vägen, ni ger mig så mycket stöd och uppskattning. Tack för det!
Pauline

2013-01-22 @ 09:15:47
Mamma till Amelia Alfons Malva Vilde

Vilken fin blogg jag hittade här!
Kommer kika in igen:)
Kram S

2013-01-22 @ 13:03:33
URL: http://www.treungar.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: