Vecka 18

Vecka 18. Här kan ni läsa om Estrid och Signe i samma vecka.
 
Ny vecka. Tiden går fort! Jag hinner knappt med att ta mina magbilder som jag planerat. Det är ju faktiskt sjukt att snart halva tiden redan passerat. Jag har gått in i en lugnare period nu, magen växer och jag älskar att se den i spegeln. Den passar mig! Den lilla som gömmer sig där inne har också börjat göra sig mer och mer till känna. Från ett fladdrande kittel till små puffar som ibland, om man har tur, går att urskilja på utsidan. Oftast blir bebisen blixxtilla om man lägger handen på magen. Trist för pappan och storasyrrorna som gärna vill känna, men sånna är bebisar!
 
Om en vecka är det dags för Rutinultraljud och jag håller tummar och tår för att allt ska vara bra. Jag borde vara mer orolig, men det är jag inte. Det kommer gå bra. Jag måste få tro det. Vi har bestämt oss för att ta reda på bebisens kön, men jag har inga förhoppningar om att få veta det då. Vi har istället bokat en tid på en privat klink för detta. Men jag har börjat bli mer och mer övertygad om att det är en flicka, så till den milda grad att det till och med känns lite onödigt att åka enkom till Stockholm för att kolla! Jag vet ju liksom redan.
 
Mår: Jag mår bra! Det vände verkligen vid andra trimestern, precis som barnmorskan sa. Magen växer och jag känner mig fin i min gravida kropp. Just nu är graviditeten endast njutningsfull och jag ser fram emot att få känna bebisen buffla runt lite mer där inne!
 
Vikt: + 5kg 
 
Dagar kvar till förlossning: 160 st


Emmy

Det är ju helt sjukt vad tiden går fort. Vilka fina bilder förresten. När Siri såg bilderna frågade hon mig om det var hennes nye lilla kusin som låg där inne (det är visst fler som längtar :)
Nää, Pauline det blir en pojke, det är JAG säkert på :-) Logiskt visste jag att Gustav var en pojke under graviditeten, men i själ och hjärta visste jag att han var en flicka. Gustav är ju som sagt en liten pojke och en underbar liten sådan, men det är först nu när han är 2 år som jag faktiskt inte förundras så mycket över att han just är n pojke- att JAG fått en pojke. Gustav är ju vår lilla kille- och han det känns ju så självklart att det var han som skulle vara vårt lillesyskon.
Skitsamma vad det blir, det kommer att bli en älskad liten unge. Kram kram

2013-02-18 @ 12:29:05
Andrea

Blir spännande att se om du känner rätt angående könet!
Vore kul med en lillebror i familjen tycker jag :) Men huvudsaken är ju att den mår bra och är frisk!

Svar: Det är många som gissar på en pojke denna gång, men jag är övertygad om att det är en tjej till. Kan liksom inte föreställa mig något annat! Estrid har också önskat sig en till lillasyster. När jag frågade varför sa hon "För att jag har en redan som jag tycker så mycket om, då vill jag ha en til!".
Bäst att köra på säkra kort! :D
Pauline

2013-02-19 @ 08:01:42
URL: http://thegreenspot.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: