Mjau!

 
Johan har precis åkt och hämtat den här puman från maskeradkalas hos en dagiskompis. Hon valde själv att hon ville vara en katt, och det blev inte vilken kissekatt som helst. När jag sminkade henne så levde hon sig mer och mer in i rollen så när jag väl lämnade henne på kalaset både lät, gick och betedde hon sig som en riktig katt.
 
Ni kan ju gissa vad en dunt 5-åriga tjejer är om de ska klä ut sig? Prinsessor, så klart. En hel drös av Törnrosor, puffklänningar och tiaror skrek och sprang åt alla håll när jag släppte in den här vildkatten. Estrid älskade det! ♥
 
Jag sydde outfiten själv. Man kommer långt med lite tyg, ståltråd, ett diadem och smink. Väldgt roligt att pyssla med också tyckte mamman. Mer markerad vill vi ha! 
 
 
 
 


Terese

Jösses vilken söt och tuff katt! :) Vad fint du fixat i ordning henne. Hoppas vi får se hela utstyrseln du sytt, eller det var kanske öronen du menade? :)

Svar: Utstyreslen bestod av en fastsydd svans, öron och smink. Hon hade bara en vanlig t-shirt och byxor på sig, men det passade ganska bra ändå!
Pauline

2012-11-11 @ 22:43:16
Anki

Hon ser faktiskt ut som katterna ur musikalen Cats =)
Vilken bra smink, helt förtrollande! =)

Svar: Tack! Det var inte dåligt - som katterna i Cats! Det var väldigt roligt att sminka henne och häftigt att se henne förvandlas!
Pauline

2012-11-12 @ 10:09:44
URL: http://annkristinjenssen.blogg.se
Elin

Du är lika duktig som vanligt. Helt klart en inspirationskälla till den dagen man själv får barn.

2012-11-29 @ 16:03:08
URL: http://beautyalices.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: