Bilder från nyårsafton



Hittade lite bilder från nyårsafton som jag inte lagt upp ännu. Jag känner att jag ligger efter lite med bilderna när i bloggen (well well, inlägg också) men jag håller på att öva för fullt med min nya systemkamera. Fotograferingen blir mer ett experimenterande liksom. Men jag suger i mig allt jag kommer över om kamerainställningar, ljussättning och andra tekniker en bra fotograf behöver veta. Förhoppningsvis kommer jag bli ett med denna kamera inom kort!

Förresten. Ser ni sen fina limecheesecaken uppe till höger? Supergod men extremt komplicerad att göra. Trots det tror jag att jag måste göra den igen. Den var ju så god. Recept kommer.
En sak till. Headern ser lite konstig ut. Jag håller på att göra en ny och fixa till lite här inne, thats why.


Isabelle

Den såg helt otroligt god ut!

Jag får inväna receptet innan jag visar bilden för gubben här hemma. Han är en riktigt gottegris och ser han något inressant måste han tesa. Men den här gången kanske man skulle passa på att överraska honom.



Spännande med en ny kamera också, jag är själv sugen på en ny. Jag har ju en liten kompaktkamera och fotointresset växer mer och mer så en lättförstålig systemkamera skulle sitta fint.



kram

2012-01-08 @ 16:14:53
URL: http://fruhogstadius.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: