Jobbveckan

Jag är tillbaka! En arbetsvecka rikare sedan sist. I det stora hela tycker jag det fungerat väldigt bra. Jag trivs på jobbet, tycker det går bra att pendla och känner faktiskt att det är riktigt skönt att komma iväg och göra något annat.

Dessutom har jag världens bästa karl där hemma som tar hand om hem och barn medans jag knegar. Han är verkligen bra på allt. Nu när jag tänker på det kommer jag faktiskt inte på någonting som han är dålig på. Jo! Fläta Estrids hår. Men det känns som en grej jag kan leva med. I övrigt kan han kan allt ifrån att mecka till att syr om kläder. Min multi-karl ♥ Jag tror han trivs bra med att vara hemma också, även om det här schemat innebär att vi två får mindre tid ihop. Kvällar varannan vecka + helger. Det får gå. Till helgen som kommer planerar vi en biokväll tillsammans, hoppas det går att ordna barnvakt bara.

Middagslagning pågår och Estrid hjälper gärna till.


Ja, när jag kommer hem från jobbet är det så underbart att få äta middag ihop och sedan mysa i soffan och bara få sniffa på mina älsklingar! Man uppskattar tiden tillsammans så mycket mer när man är borta en hel dag, så jag tror detta blir bra ändå. Man behöver få längta efter varandra ibland också.





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: