Höstens första dag

Jag läser endast en handfull med bloggar, allra mest läser jag min egna. Det kanske låter konstigt, men det är den som ger mig mest inspiration att fortsätta skriva.

I dag är det hörstens första dag. Första september. Tanken slog mig, vad gjorde vi för ett år sen? Vi hade precis flyttat till Gotland! Sen har jag suttit och återupplevt hela september 2010 med allt vad det innebär. En Gotlandsflytt, växande bebismage, en drömförlossning, amningscirkus, 3-årstrots ofantilgt mycket kärlek!

Det är galet var fort man går vidare, lever i nuet. Allt det där känns så främmande för mig, fast det egentligen inte var så länge sen. När jag läser sånt här påminner jag mig själv om att aldrig sluta blogg, för de tankar och känslor som jag förevigar i mina inlägg bevarar detaljer som annars bleknar med minnet. Dagbok är de bäst som finns!

Jag ska snart gå och lägga mig. Barnen sover sedan länge. Johan är min hjälte som ror företaget Familjen framåt. Ikväll är det rostlagning på bilen som gäller. Puss och godnatt!


Andrea

Jag satt precis och tänkte i samma banor, innan jag loggade in på din blogg skrollade jag igenom min egen. Hann tänka, varför bloggar jag? Det är ju knappt nån som läser, och aldrig nån som kommenterar. Men så kom jag på, det är ju för min skull! Jag älskar att sitta och läsa igenom gamla inlägg, det är ju så mycket man glömmer men som man skrivit ner och kan minnas till. Bloggen är mer som en dagbok än ett sätt att visa upp sig. Sen ska man inte skriva allt för personligt, men att dokumentera i ord och bilder är guld värt och så kul att läsa igenom! :)

2011-09-02 @ 03:28:48
URL: http://thegreenspot.blogg.se/
Linn

Vad glad jag blir att du skriver att du aldrig kommer sluta blogga! Jag kommer aldrig sluta läsa :D

2011-09-02 @ 10:39:20
Grandinarn

Tänk ALDRIG tanken på att sluta blogga Pauline! NEVER! Hahaha. Kram.

2011-09-02 @ 17:41:43
URL: http://ceekaay.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: