Vart är vintern egentligen?



Vi har varit ute mycket idag och Signe har fått öva sig på att gå i sin tjockoverall. Det går ganska bra. Hösten verkar vilja dröja sig kvar så vi har höstfixat ute på gården. När jag stod där och krattade löv kom jag att tänka på vad vi gjorde för exakt ett år sedan. Vi var på besök från Gotland och snön låg tjock här uppe (bilden med snögubben). Men vart är vintern nu egentligen? Hade jag inte vetat att det var lövhögar på bilden längst ner till höger, skulle de enkelt kunna misstas för komockor i hagen en varm sommardag- visst?

Estrid väntar varje dag på att snön ska komma, själv är jag inte lika ivrig. Så länge jag skipper skotta mig ut till vägen och hålla tummarna för att plogbilen hunnit före på morgonen, är jag nöjd.


Isabelle

Haha, skrev bara en timme efter dig igår ett liknande inlägg om jag inte heller längtade efter snön. Men jag kommer ihåg som liten att jag längtade efter att få bygga snöhästar och åka pulka. Men snön den kommer väl snart iallafall, annars föredrar jag tidig vinter för att sedan få en tidig vår.

hoppas du får en bra dag!

2011-11-15 @ 12:27:40
URL: http://fruhogstadius.blogg.se/
emma

jag trodde att det var koskit! såg väääldigt somrigt ut.

2011-11-15 @ 22:44:42
URL: http://emmatherese.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: