Här blir det inte mycket skrivet.

Jag har annat att lägga tiden på helt enkelt. Jobb, utbildning, barn, sambo och tro det eller ej - ibland hinner jag till och med ta en dusch för mig själv. Sånt räknas som egentid numera...

Har upptäckt att mitt bloggande ofta utgår ifrån bilder, och eftersom jag inte hinner fota blir det inga uppslag till blogginlägg heller. Det andra alternativet är att sätta mig ner och tömma huvudet på något långt och fundersamt inlägg som kräver alldeles för mycket tid, och den tiden finns inte.

Hoppas ni har överseende med detta. Här kommer hur som helst en blandad kompott av nyheter:

- Signe går alldeles själv för jämnan nu!
- Hennes senaste ord är "böh" (blöt).
- I december ska jag på kuratorsamtal i hopp om att bli godkänd som äggdonator.
- ... samt att Elvital nutrition & shimmer från LÒreal är jordens bästa hårinpackning.

Det var allt för nu. Puss & hej!


Annie

Fint att du tagit steget att gå på samtal om äggdonation, jag kollade mera på det igår men har beslutat mig för att vi iaf ska ha ett barn till innan jag ens tar steget och går på ett samtal.

Du är grym Pauline!

KRAM! <3

2011-11-09 @ 21:02:18
URL: http://anniemolarin.blogg.se/
Pauline

Tack Annie!



Det känns väldigt spännande och roligt. Jag hoppas jag blir godkänd! De var OTROLIGT glada och tacksamma över att jag ringde och ville donera, då köerna för väntande par är 1 år just nu. Men de måste som sagt göra en del tester först för att se om jag är lämplig.



En sak de funderade över var huruvida min graviditet med kromosomfel kunde vara ett hinder. Läkarna sa ju då att detta inte var något ärftligt, men på Reproduktionscentrum ville de att de som arbetar speciellt med genetiska frågor skulle göra extra tester. Fast jag tycker det verkar lite konstigt - tänk om jag fått missfal i v.5 då? Sånt händer ju hela tiden. Då vet man ju inte vad det beror på. Då borde ingen kvinna som fått missfall få donera ägg, men det lär vara ganska svårt att hitta. Även kvinnor som inte försöker få barn kan ju få tidiga missfall som mest liknar en senare mens, utan att veta vad det egentligen är eller vad det beror på.



Ja. Vi får se helt enkelt. Jag håller tummarna och hoppas jag duger! :)

2011-11-10 @ 11:14:11
URL: http://sofiapauline.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: