Dagisplats

Nu är det bara 9 dagar kvar tills vi flyttar och jag har inte packat en enda pinal. Jag skjuter det framför mig. Har så svårt att tänka mig att det skulle finnas mer saker än det jag ser med blotta ögat. Antar att jag får mig en obehaglig överraskning när vi börjar riva fram allt ur skåpen...

Så i stället gör jag andra saker. Helt vardagliga saker. Städar lite, leker med ungarna på golvet, powerwalkar samt torkar upp vatten som rinner på köksgolvet efter varje diskning samtidigt som jag förbannar vår hyresvärd för dålig fastighetsskötsel. Dagarna rullar på alltså.

Vi har fått dagisplats åt Estrid också!
Det blev vårat förstahandsval vilket vi är nöjda med.



Jag hoppas verkligen hon kommer trivas bra där, efter att ha haft en hel sommar i lugn och ro hemma med oss. Känns hemskt när jag tänker på att Estrid är 3 år och detta blir hennes tredje dagis. Men vad gör man då? Det är svårt att planera livet i detalj, speciellt när man får barn som 19-åring och inte vet varken vart man vill bo eller jobba. (nej tack, inga hårklyverier nu om oplanerade barn och tonårsgraviditeter)

Jag hoppas Estrid förstår det sen och har överseende med att vi inte var gifta och bodde i villa när hon kom till världen. Det hade varit en ren ommöjlighet eftersom just hon då aldrig funnits..



Emmy

Planerar man att vara färdig med allt vara gift och bo i villa innan man planerar sina barn så blir det kanske aldrig några barn. Den där bli gravid knappen som många tror att man bara kan trycka på när man tycker att det passar att yngla av sig, den existerar ju dessvärre inte. Något som många inte inser förän det är fösent.



Det är bra att få barn tidigt (om man bara är någorlunda vettig och har det någorlunda stabilt) En helt ny värld öppnar sig efter man fått barn och man får ett mognare synsätt på livet och därför fattar man klokare, bättre och riktigare beslut och framförallt så lär man känna sig själv.



Du är en kanonmamma du !!



Vi längtar efter er. Kraam

2011-05-19 @ 11:42:24


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: