Rosa

Vi har varit på banken idag. Fått hjälp att lägga upp en bra sparplan för våra framtida mål. Eftersom jag jobbar där blir det lite lustigt att slå sig ner med en kollega och disskutera sånna här saker, men å andra sidan känner jag rådgivaren och vet att han är att lita på. Det var ett bra möte! 

Appropå framgångsrikt sparande kan ju fortsätta med att berätta att jag konsumerat ett par skor idag. Visst, inga riktiga Converse.. Men när jag stod där och provade tänkte jag "Hm. Är Converse verkligen sju gånger så snygga som dessa?". Nej, det är dem inte. På så vis kan man säga att jag ändå konsumerade smart. De fanns i barnstorlekar också och jag är grymt sugen på att köpa ett par likadana till Estrid. Hur sött skulle inte det vara om vi hade lika? ♥



Min förkylning är på bättringsvägen så i morgon tänker vi gå på ett par loppisar. Jag ser mest fram emot Poppis Loppisen som tydligen ska vara mer modern i sitt utbud än en vanlig krims-krams-loppis. Men charmen med en vanlig loppis är ju just de gamla fynden, vilket kanske inte Poppis Loppisen har. Ja, vi får se helt enkelt! Återkommer med recention.  

Nu ska jag koncentrea mig lite på Let's Dance finalen. Mitt onda huvud skulle nog må bättre av en god macka och en kopp té också. Så får set bli! Tack och hej, puss och godnatt!


Terese

Smart tänkt! Nej, det är verkligen bara märket som kostar pengar. Skorna ser ju i övrigt likadana ut. Funderade själv på att köpa ett par Converse men det finns så många snygga skor för 500 kronor mindre så jag struntar nog i dem faktiskt.

Din blogg gör min dag aningen ljusare. Har ingen förklaring till det men man blir glad av att läsa helt enkelt! :)

2011-03-25 @ 22:42:39


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: