Fredagmorgon



Två nyvakna prinsessor tittar på Fåret Shaun i väntan på att gå till dagis. Jag tycker om morgonen. Vi stressar sällan utan brukar försöka ha åtminstonde 20 minuter över att se på TV och ta det lugnt innan dagen drar igång. Till saken hör att jag är väldigt morognpigg, annars kanske det låtit annorlunda :)

Så var det fredag igen. Ännu en sån där supertråkig helg när Johan jobbar och vi bara går om varandra, får ingen tid att umgås alls! Han kommer hem strax innan 07:00 och då kliver jag och tjejerna upp. Sen åker han och jobbar på kvällen igen. Tråkigt! Men vi får tänka på pengarna så känns det lite bättre:) Jag längtar tills helgen är över eftersom han har "sin helg" mitt i veckan i stället. Då måste vi göra något mysigt.

Kanske åka till Kneippbyn och visa Estrid Villa Villekulla? Vet inte när de öppnar för sommarsäsongen, men man kan ju åtminstonde åka dit och kolla ändå. Skulle ju vara skamligt att ha bott på Gotland med en Pippi Långstrump-frälst treåring utan att sätt Villa Villekulla, eller hur?

Nu ska jag frysa in bebismaten som står på svalning. Signes första "riktig" mat i form av potatis- och morotspuré. Puss!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: