Signe-update

Det händer enormt mycket i hennes utveckling nu. Jag försöker hinna skriva ner saker för det är så kul att titta tillbaka på, precis som jag är väldigt glad att jag bloggat om Estrid när hon var bebis! Det är jätteroligt att ha sparat nu. 

En sak vi märkte igår var att Signe lyssnar till sitt namn. Hon har också blivit duktig att sitta själv. Båda mina barn har ju varit mer för att ta sig framåt än att sitta på rumpan, men nu är hon riktigt stadig och sitter bra. Allra bäst går det att sitta på en kant (av någon anledning), ska ordna en film på det så ni får se. Och i morgon ska jag ge mitt lilla rovdjur kött för första gången. Lax som pappa fångat i fiskdisken blir premiärrätten. Tror det kommer gå hem.







Bilderna är från igår när prinsessan sov middag. Ja, hon är verkligen min prinsessa. Hon gör mig så glad! Ibland när hon sover längtar både jag och Johan tills hon vaknar så vi kan mysa med henne. Det finns inget som gör en så lugn som att hålla den där lilla, mjuka, knubbiga kroppen mot sig och känna hur hon lutar huvudet mot ens kind ♥





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: