Bilder från vårt nya hem!



Köket. Jag älskar vårat kök! Det är stort och öppet och vi får plats med allt. Visst hade plastmattan på golvet och skåpluckorna lämnat mer att önska, men det duger. Om ni inte ser det så har vi blivit med diskmaskin också! Jippi! Alla dispyter om diskorningen här hemma är ett minne blott. Det fanns ingen när vi flyttade in, men eftersom det fanns plats för en så köpte vi en själva. Mamman är glad. Pappan också.




Hall/vardagsrum. Stort och ganska svårt att möblera (för en gångs skull för att det är så stort, och inte tvärtom). Vi får se hur vi ska ha det. Byrån längst in till vänster köpte vi i går och den ska målas vit. Sen ser ni att Estrid ligger och ser på TV i vår obefintliga soffa. En sån måste införskaffas. Jag har en favorit, men vi får se vad vi väljer.



Barnrummet. Ett kaos just nu. Vet inte alls har vi ska möblera, men i garderoberna längst bort ska det byggas en myshörna där man kan vila och läsa böcker. Estrid tycker i alla fall om sitt nya rum. Jag trodde hon skulle vilja sova inne hos oss första tiden, men hon är supertuff och somnar själv i sitt rum och sover där hela natten sen. Tror hon tycker det är skönt att få ha sitt alldeles egna sälle.




Sovrummet. Byrån som Signe sitter vid köpte vi också igår och även den ska målas vit. Som ni ser är det väldigt smarta garderobslösningar vid snedtaket, där inne rymms det massor! Ja, sen ska våran himmelsäng upp och lite annat krimskrams. Tavlan är också ny! Den har min syster målat och det föreställer mig, "Paulines resa" heter den. Grymt!

Det var väl de. Ni kommer ju med alla säkerhet få se mer av huset allt eftersom vi boar in oss. Men det känns bra! Estrid frågar mig "Kommer vi bo här jättejättelänge nu?" och det känns så skönt att kunna svara att vi kan det om vi vill. Förresten är det kanonväder ute idag och det är bedrövligt att jag inte kommit utanför dörren med ungarna ännu. Dags att göra något åt det. Vi hörs!


Jessica - Mamma till bustrollet Neo

Åh, det ser jättemysigt och fint ut!! Det tar ju alltid ett tag innan man vet var allt ska stå och vad man behöver/vill komplettera hemmet med.

Tycker också soffan ser jättefin ut!

2011-06-03 @ 12:52:22
URL: http://ettogonblickisander.wordpress.com/
Annie

Underbart hus, ni har minsann tur som alltid hittar så fint boende. Skulle också gärna hyra ett hus. (för ni hyr väl?)

Hoppas ni kommer trivas.. :-)

KRAM!

2011-06-03 @ 15:14:39
URL: http://anniemolarin.blogg.se/
Liselott-Theodor & Alexanders mamma

Så otroligt mysigt ni har det!!!

2011-06-03 @ 17:26:10
Lisa W

Åhh vad fint!!! Där kommer ni trivas!



Vi går också i husplaner nu, har fått lånelöfte på sommarstuga, så vi letar för fullt. Vi vill komma ut till Ockelbo på helgerna, är trötta på stan och vill att barnen ska få springa i gräset på somrarna!



Kram vännen!

2011-06-03 @ 18:13:44
Agnes

hihi vad roligt det ser ut att Signe kikar upp på nästan varenda bild ;) jättefint ni får det!

2011-06-03 @ 18:37:59
Terese

Oj, lite skillnad på yta nu va? Hur stort är huset?

Det ser underbart ut. :)

Signe ser så pluttig ut på de enorma golven. ;) Vad söt hon är!

2011-06-03 @ 19:39:12
Pauline

Annie: Ja, vi hyr hyset. Tycker det funkar väldigt bra att hyra ett hus såhär i väntan på att köpa det boende man verkligen vill ha.



Agnes: Jag såg faktiskt det i efterhand! När jag gick runt och fotade kröp hon efter och var nyfiken på vad jag höll på med, så hon kom med på en del bilder :)



Terese: Det är enorm skillnad. Vi är vana att planera allt efter en liten boyta så det är LYX att ha det såhär! Hset är på 110 kvm tror jag. Det är ju bara en trea med två badrum, men planlösningen gör att det känns väldigt stort och öppet.

2011-06-03 @ 21:06:29
URL: http://sofiapauline.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: