64

Min mamma kom hit i fredags och firade sin födelsedag med oss. Signe var lite blyg i början (sen gick det kanonbra) men Estrid busade för fullt med mormor från första stund. Vi satt ute i trädgården, hälsade på hästarna och fikade. Jag och Estrid hade tänkt baka något gott till födelsedagsbarnet och började göra en kladdkaka, tills vi upptäckte att det var slut på kakao. Då freestylade vi ihop en kaka med hallonsylt och citronskal i stället. Blev gott det också!

Vi hade en fin dag tillsammans. Tänk att min vackra mamma hunnit bli 64 år gammal! ♥ Det är konstigt... I min värld kommer hon alltid vara en ungdom. I jämförelse med mina klasskompisars föräldrar hade jag ingen ung mamma direkt, hon var ju 40+ när jag föddes. Men jag har aldrig sett det så. Jag har alltid varit stolt över henne och tänkt på henne som en väldigt aktiv och ungdomlig mamma. Betydligt mer än många föräldrar som var yngre än henne.

Se där! Åldern kanske bara är en siffra ändå? Förresten, bilderna på mig och Johan har Essi tagit. Duktig va?








Lisa Johansson

Vad är det för vagn ni har till Signe? :)



/Lisa

2011-06-21 @ 17:01:03
Pauline

Lisa: Det är en jättegammal Emmaljunga men vändbar sittdel. Den stod i garaget när vi flyttade till förra huset och så fick vi den "på köpet". Nu är den väldigt bra att ha som promenadvagn på gården eller när hon ska sova middag. Den har utmärkt gung och går som tget, men den är så ful så det inget jag skulle visa på stan med, haha..

2011-06-21 @ 18:52:02
URL: http://sofiapauline.blogg.se/
Anna

Grattis mor din!

Jag vet inte om jag drömt, men jag har fått för mig att Estrid stavades med H, Estridh, men har jag fel då? :S

2011-06-21 @ 20:36:38
URL: http://luene.blogg.se/
Pauline:

Anna: Jo, hon stavade med H fram till Signe föddes. Vi tyckte Estrid & Signe såg renare ut tillsammans, dessutom fick båda flickorna Johans efternamn i stället för mitt. Hans efternamn slutar på H därför tycke vi det blev lite kaka på kaka och plockade bort det i Estrids namn helt enkelt.

2011-06-21 @ 21:07:06
URL: http://sofiapauline.blogg.se/
Anki

Måste bara säga att din mamma är sjuksnygg "trots" sin ålder! Vilken mamma alltså, hur fräsch som helst!

2011-06-22 @ 22:01:29
URL: http://annkristinjenssen.blogg.se/
Stina

Men oj oj oj så vacker mamma du har! Och åldern spelar aldrig nån roll, vilket märks tydligt i din mammas fall. Och även i min mammas. Men man ser ju att du har fina gener :) du ä så fin Pauline. Och estrid är en grym fotograf :)

2011-06-23 @ 11:58:17
URL: http://stinasohlberg.blogg.se/
Emma Ryytu

Tänk vad världen är liten... Stod länge idag på byn och pratade med en gullig tjej, kände så väl igen henne utan att kunna placera henne. Vi stod nog minst en halvtimme på trottoaren i lilla Karlholm och pratade om ditten och datten, en riktig frisk vind som jag inte hade en aning om vem hon var. Hon nämnde att hon hade en dotter i min ålder, nyfikna jag var ju tvungen att få ett namn, och minsann, det var ju fröken Lag det :-) Hon sa att jag skulle hälsa om jag skrev till dig :-)

2011-09-12 @ 01:09:22
URL: http://emmaryyti.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: