Update

Det tar sin lilla tid att få ordning på allt. I början av vecka kände jag mig riktigt trött på alla jäkla skit överallt, saker som ska plockas upp, sorteras och förvaras på det ena eller andra stället. Jag blev slö, deppig och allmänt grinig. Projektet kändes oändligt. Men nu tror jag vi snart är klara! Hyllor, tavlor och krokar är uppe, elprylar installerade och skåp och lådor välorganiserade. Vi har till och med hunnit måla två av tre möbler som vi köpte på loppis förra veckan. Det börjar med andra ord bli riktig ordning i stöket! Livet känns lättare när man man enkelhet hittar ett par rena trosor på morgonen, i stället för att behöva börja dagen med att dra av en svordomssalva över oredan och hota med att plocka ett par ut smutstvätten.

I helgen ska vi åka till Kolmården. Det har jag sett fram emot länge! Det ska bli skönt att komma bort lite. Även om det hela tiden finns saker att pyssla med här hemma tror jag vi behöver några lugna dagar utan måsten. Men innan vi åker hoppas jag att vi lyckas leta fram kameraladdaren. Jag ska ha med kameran. Allt annat är otänkbart.  

Och barnen mår bra! Friska och krya. Medans jag och Johan fejjar i värmen är de ute på grönbete i trädgården.



Det finns mycket jag vill skriva om och jag har hela kameran full av bilder, men jag hinner liksom inte med. Det får blogga i kapp lite senare.

Puss!


Anna

Åh Kolmården, fuskigt! Jag vill också åka dit. Men får nog allt vänta till jag exploderar. Magen är allt för tung att släpa omkring i de backarna upp och ner, speciellt i värmen. Hoppas ni får de trevligt! :)

2011-06-10 @ 15:46:33
URL: http://luene.blogg.se/
Emma Ryyti

Pauline... Hoppas du hinner läsa det här:



SMS:A "KOLMÅRDEN" till 72401 utan flörpar ""... Då får du rabatt till kolmården 100:- per vuxen och 50:- per barn =) Dock är det bara vissa datum, men jag tror det gäller hela juni?! Testa, det är gratis" Ha en mysig helg. Kram

2011-06-10 @ 22:10:14
URL: http://emmaryyti.blogg.se/
Pauline

Hej Emma!



Tack för tipset! Tyvärr var det bara över midsommarhelgen som det gällde under juni månad. I och för sig ganska bra, eftersom jag redan hade betalt blijetterna så missade jag inget. Haha!

2011-06-16 @ 08:52:50
URL: http://sofiapauline.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: