Nu är vi på plats!

Som ni säkert förstår har jag ägnat de senaste dagarna åt att installerat oss i huset. Så nu är i stort sett alla flyttlådor uppackade och det börjar kännas hemma här. Det är en konstigt känsla att faktiskt bor här nu, vi har ju väntat så länge. Ännu konstigare känns det att vi aldrig mer ska bo i lägenheten i Visby...

Men jag tror att det kommer bli bra här! Huset rymmer allt vi behöver och ger även utrymme till egna ideer. Barnens rum är gigantiskt och har en walk-in-claset som vi tänkte göra om till en myshörna med madrasser på golvet, lite böcker och massor av kuddar. Sen finns det en hel del saker vi behöver. En större soffa. En skänk/buffé att förvara viktiga saker i. Två lastpallar som jag ska bygga bokhyllor till barnens rum av (bilder på min geniala idé kommer sen!). En kärra ny sand till sandlådan, dricksglas och lite annat smått och gott.

Därför ska jag och bebisen åka in till storstaden och uträtta ärenden idag medans Estrid leker med sin farmor. Så fort jag får tid ska jag ta lite bilder på vårat ny hem också.

Nu - leta upp nagalsaxen i någon av alla påsar som ännu inte blivit uppackade. På återseende!



angelica

Ser fram emot att få se bilder på erat nya hem :D

2011-06-02 @ 19:33:15
Jessica - Mamma till bustrollet Neo

Förstår att ni har fullt upp! Tycker ändå ni varit snabba med att packa upp allt ur kartonger och dylikt.

Ser också fram emot bilder på huset! :)

2011-06-02 @ 21:24:51
URL: http://ettogonblickisander.wordpress.com/
Agneta

Ska bli så spännande o se hur ni har det. Hoppas ni kommer trivas!

:-)

/Agneta

2011-06-02 @ 21:29:11


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: