Fläta



Så här ser jag ut idag! Skönaste klänningen jag äger är lika skön nu som förra sommaren, även om jag blivit lite smalare. Frisyren blev en utbakad- sidofläta som följer runt huvudet. Inte alls svårt att göra, och lite piffigare till vardags än en vanlig fläta eller hästsvans! 

Kan ju dra några rader angående mitt hår också när jag ändå håller på. För det här med blont hår är svårt. Det finns så många nyanser och det är inte det lättaste att hitta rätt. Ljusblond, askblond, mörk beigeblond, gyllenblond, pärlblond... Suck! Den färg jag vill att mitt hår ska ha är en slingad och naturlig blanding av följande:

Honung
Sand
Havre
... och lite ask.

Skitlätt, eller hur? Som ni ser på bilderna krävs det alltså lite justering. Jag har köpt två hårfärger som jag tänkt pyssla med i kväll. Den första är en gyllene blond som ska användas till stora foliéslingor på överhåret framför allt (för att det inte ska vara så ljust och enfärgat). Sedan en slingblond i hätta som jag ska plocka över hela huvudet med med betoning på underhåret (för att ljusa upp det och få en jämnare färg, samt ge överhåret lite mer skifningar). Vad tror ni om det?




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: