1 juli



Bilder från midsommarfirande med folkdans och ponnyridning vid krykan nära oss. På den första bilden syns hästgården där vi bor.


Det är en idyllisk slätt vi bor på! Vi har gångavstånd till en jättefin kryka och bara 8 minuter till en badplats (där vi har varit tre dagar i rad nu!). Jag hoppas vi kommer tycka det är lika bra när båda barnen börjar på dagis, och vi båda börjar jobba och pendla in till stan. Men som det känns nu är det absolut värt att åka 35 min för att bo så fint som vi gör.

Har förresten fått ett välkomstbrev från Estrids nya förskola. På ett helt A4 trängdes porträttbilderna av 27 nya dagiskompisar, och Estrid har kommit fram till att 6 barn har samma namn som någon annan och att en flicka har likadan tröja som henne. Det blir nog bra. Det enda jag inte känner mig helt till freds med är vissa säkerhetsfrågor. Men det ska jag prata med dem om, och hoppas det går att lösa. Jag märker att jag blivit mer "hönsig" sedan Signe kom. Varför är det så? Jag har aldrig varit en orolig mamma, men helt plötsligt ser jag faror som jag aldrig tidigare tänkt på! Jag som trodde jag skulle bli ännu coolare med barn nr. 2, men icke.

Nej, nu ska jag och bebisen äta grötfrukost. Estrid sover fortfarande och Johan har åkt till jobbet. Kusinerna kommer hit och leker idag, det ser vi fram emot!


Annika

Du har alltid så himla fina kollage i inläggen! Gör du dem i vanliga paint eller använder du typ PS? :)

2011-07-05 @ 23:46:00


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: