Promenad till Snäckgärdsporten

Eftersom Johan jobbat natt och sover på dagarna roar jag och flickorna oss själva. I dag gick vi till Strandpromenaden utmed havet, vårat favoritställe. Det var faktiskt lite vårkönslor i luften! De senaste dagarns plusgrader har tagit bort massor av snön så de gröna gräsmattorna låg bara. Gud så jag längtar... Jag behöver sol! Jag behöver värme!  

Vid norra sidan av muren ligger Snäckgärdsporten som man kan klättra upp i. Vi gick upp dit och kollade på utsikten över Visby. Härligt! Detta är en bra häftig stad ändå. Jag ser fram emot att se våran blomma ut på denna ö. Sen fårvi se hur det blir med allt. Men oavsett vart vi bosätter oss sedan är jag superstolt över att vi haft möjligheten, och tagit chansen att bo här!








Sen hittade vi en isbit som såg ut som ett hjärta. Det var nog vad som hänt idag. Jo förresten! Jag vägde mig i morse efter några veckors nyttigt levene. Nu väger jag mindre än när jag för första gången blev gravid! Största skillnaden mot tidigare är att jag blivit mer noga med att äta var tredje timme. Och "bara" äta tills jag blir mätt. Alltså inte tills jag storknar, som jag gjorde förut. Trodde inte att en sån liten förändring skulle göra så stor skillnad.

Ja, annars har det inte hänt så mycket. I morgon hhar Johan bättre schema så då ska vi hitta på något ihop. Jippi!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: