Jay Smith

Min hjärna har nog mycket att stå i, framför allt nattetid. Jag drömmer så enormt mycket! Det är väl ingen sensation i sig, men konstigt är att mestadels av drömmarna handlar om Jay Smith. Flera nätter i rad nu har vi hittat på grejer tillsammans. Jag har varit backstage på hans spelning, vi har snott bilar ihop och han har ringt och anförtrott mig tankar och funderingar kring hans kärleksrelationer och nyfödda kändisskap. Jag har säkert varit mamma till Jay i ett tidigare liv. Eller att vi är syskon utan att veta om det. Något band borde ha. Åtminstonde ett själsligt.

När Johan läser detta kommer han tycka jag är töntig. Han är själv en ganska enkelt person utan några onödiga krumelurer. Jag å andra sidan älskar att knorra till både det ena och de andra. En gissning är att jag fått den här livliga fantasin efter min mor (det skulle Johan hålla med om).

Jag har funderat ett tag på att gå till ett medium. Ja, en sån där spåmänniska som inte vet något om mig men ändå kan berätta om mig som person och vad mitt liv kommer ta för vändingar i framtiden. Mig kan de lura i vad som helst, jag köper det med hull och hår. Jag har faktiskt drömt två drömmar som sedan blivit sanna. Sen tror på andar och energier. Ibland be jag till Gud också. Inte för att jag tror att han finns, men om han gör det så hör han ju bön. Eller hur?

Tänk! Då kanske mediet talar om att jag verkligen var Jay Smiths mamma i ett tidigare liv! Herregud. Då måste jag nog köpa hans skiva. Nej, jag laddar nog ner den. Men hur som helst. Vad tufft! Det ska jag göra.


Anna

Haha! Grymt inlägg Pauline (Smith)! ;)

2011-01-07 @ 13:37:28


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: