3 ½ månad

Det var på tiden att vi riggade babygymmet åt bebisen. Hon gillar't! Vi fick låna ett ton babyleksaker efter min sysers söner också, så nu har hon massor med saker att pyssla med i sitt lilla gym. Konstigt nog hade vi inte så mycket sånt till Estrid..

Så nu har vi kastat ut babysittern, så får hon ligga här och sprattla i stället. Med begränsad golvyta gäller det att prioritera. Undra när Signe börjar krypa förresten? Estrid kröp strax innan 5 månader, men gick inte förren hon var 11½ månad.

Ni som har fler barn, har det följt varandras utveckling eller varit helt olika?







Anonym

Åh hon är så ljuvlig att man bara smälter när man ser henne! Men Varför denna bekymrade min, när man ligger mitt i detta leksakshav. Det är väl det "Segerdahlska" pannvecket:) Sötnos.

2011-01-08 @ 13:28:08
Anonym

Förresten, en av figurerna till babygymet hade kerstin tappat i vårt trapphus, så den är här. Ni får den när vi ses. Kram

2011-01-08 @ 13:29:24
Pauline

Signe är nog mest beskymmrad över vad morsan kryper omkring på golvet för :) Så bra! Vi såg att en fattades så Estrid satt fast en strumpa i kardborren i stället. Dög font det med. Tur att man ha lättroade barn.

2011-01-08 @ 16:07:08
Sara

Ebba har legat före Johannes med allt hittills (i ca 10 mån), och då var ändå Johannes relativt "tidig". Hade helst velat att hon väntade liiiiite längre med alla steg i utvecklingen :P

2011-01-08 @ 17:30:02
URL: http://saraengstroem.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: