BVC och vaccination

Nu har bebisen fått sina två 5-månaders sprutor. Stackars liten, när det var dags för den andra sprutan visste hon vad som väntade och började gråta redan när hon såg barnmorskan plocka fram nålen. Men det gick bra. Lite mys i pappas famn så kändes det bättre.

Barnmorskan sa att Signe är väldigt medveten om sin omgiving för sin ålder. Att hon har hög integritet. Efter att sprutorna var tagna tittande bebisem med misstänksam blick på barnmorskan, som om hon inte riktigt var att lita på. Och det är klart, skulle någon sticka mig på det viset skulle jag också vara skeptisk till dennes leenden och vänliga prat.  

Sen är hon duktig med motoriken. Stark och stadig i kroppen. Bra på att hålla i olika föremål och stå på alla fyra. När det gäller vikten på har kurva börjat plana ut. Eftersom hon blivit mer aktiv så lägger hon inte på sig lika mycket som förut. Exakt så såg det ut för mig och Estrid och när vi var bebisar, så det jämnar nog ut sig så småning om. Men hennes längd och huvudets omfång håller kurvan som förut.

Här är måtten. Siffrorna inom parantes är Estrid vid samma ålder.

Vikt: 6940 g. (6750 g.)
Längd: 65,5 cm (63 cm)
Huvudomfång: 42,5 cm (42 cm)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: