Folk pratar om Gotland sommartid...

... men om ni bara visste vad vackert det är här på vintern! Någon dag måste jag gå ner till havet och fota isen som lagt sig som ett marängtäcke över stenarna vid stranden (bilden längst ner). Det är så fint. I Visby blir alla årstider förstärkta. Hösten med alla färger, vintern är som ett sagolandskap, våren när alla rosorna slår ut kommer bli one of a kind och sommaren talar för sig själv.

Bilderna här nedan föreställer Almedalens lekpark, Signebebis, en gungpuss, en gungsnurr, solnedgången vid Strandpromenaden samt en bunt bullfeta änder. 








Är det inte fint? Jag älskar det! Om det blir så att vi flyttar till fastlandet kommer Visby ändå alltid ha en plats i hjärtat. Även om man aldrig kan veta innan hur man kommer trivas i en helt ny stad efter en sån flytt som vi gjorde, så är jag grymt stolt över att vi verkligen gjorde det. Att vi verkligen tog vårat pick och pack och flyttade hit. Att vi har bott här, fött barn här och fått njuta av denna fina ö.

Det är ganska häftigt att ha gjort det.


stina sohlberg

Så fantastiskt fint! ni ser ut att ha det så himla mysigt jämt :) jag skulle själv vilja bo i visby jag, så jag tycker det är skitlyxigt för er att ni flyttat dit!

2011-02-28 @ 03:20:43


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: