Ledig måndag

Dagis har stängt för planering idag vilket gör att jag och Estridh har en hel måndag för oss själva! Klockan är strax innan 14:00 och vi har redan hunnit äta frukost, duscha, veckohandlalagat storlunch + fem matlådor och varit på 4H gården! Jag tänkte slänga upp lite bilder därifrån nu under tiden Estridh sover middag... 

För hon älskar verkligen 4H-gården! Ibland har vi ramlat över en och annan ponnyridning där och då är hon helt såld. Hon älskar att kolla på djuren och deras ungar och självklart springa omkring i ladugården. Jag tror allt det bor en liten lantis i henne också! :) Bara man säger "Idag ska vi åka till 4H gården!" så skiner hon upp i hela ansiktet och ropar "JAAA!". 


Där borta ligger 4H!



Det här är Estridhs outfit idag: En ärvd bomullsklänning med pyttesmå jordgubbar på samt ett par loppisfynd till skor som är av märket Kavat.



Vi hälsade på pappa-kanin som var nästan lika stor som tösen själv.



Estridhs hatkärlek: grisar. Hon vet att dem är snälla och pratar massor om mammans "griiiiskockingar". Men samtidigt är hon så rädd så hon skakar när hon går in i stian. Ja, vem skulle inte vara det? Mamma gris är enormt stor och väger säkert en miljon kilon.



Stra geten tyckte om maskrosor



Sen lekte vi bland stenarna och hoppade högt!



Det sistnämnda slutade med att hon brände sig på en brännässla som växte runt stenarna och vi fick åka hem efter Salubrin. Det gjorde inte så mycket eftersom det ändå var läggdags, men Estridh var inte av samma åsikt... Hon skulle kunna stanna kvar där för evigt!

Eftersom detta är hennes favorit sysselstättning nu för tiden har Johan ramat in massor av bilder från deras besök till 4H-gården och satt upp på en av väggarna i hennes lekrum. Där finns bilder på alla gårdens djur och dessutom från hennes ponnyridning. Vi brukar peka på bilderna och prata om djuren som bor där, det gillar hon! Där finns också en bild på grisarna, men i går kväll fick den åka ner från väggen. Estridh kunde inte somna och tillslut kom hon ut till oss i vardagsrummet och sa "Jag är rädd!". Vi frågade varför, och hon förklarade att vi skulle plocka ner fotot på mamma-gris och kultingarna. Sagt och gjort, sen sov hon som en stock. Sötnos, ligger hon där i sängen och är rädd för grisarna på kortet!

Nu ska jag passa på att steka lite fläsk ute vid poolen innan fröken vaknar. Det är ju skamligt att sitta vid datorn när solen skiner ute. Puss!


rebecka

Vad söt hon är i sin klänning :)



2010-05-31 @ 15:05:13
URL: http://www.minmoa.se
Frida

Gu vilken söt klänning hon har och sååå otroligt sött hon är Erstidh. Jag tycker hon är himla lik dig nu. När hon var lite yngre var hon mer lik din kille tycker jag.

Vilken modig 2-åring du har som hoppar ifrån stenen, vilket hopp!

Härligt med sol, här i Kalmar är det värsta hösten regnet öser ner.

Kram

/Frida

2010-05-31 @ 21:20:25
Amanda

Åh vad underbart det ser ut. Var själv alltid på en 4H gård när jag var liten så jag känner igen mig :)

2010-06-02 @ 09:52:56


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: