Mamma hjärta Essi

God kväll!

Estridhs farmor är här och står för nattningen och mamman får en stund över framför datorn. Jag fick massor av goda pussar av Estridh och ett "Jag äzkar dig!" innan hon nu får Barbapappa läst för sig i rummet intill. Hon är bra söt min lilla tösabit♥ Ibland undrar man ju om det verkligen kommer gå att älska en till lika mycket som henne?

Annars rullar veckorna på. Förvånansvärt snabbt faktiskt! Just nu är jag i v.15 och fick idag en tid bokad för rutinultraljud, den 12 april gäller det. På något vis är det detta ultraljud som är målet för denna graviditet, eftersom det var där vi föll förra gången. Vi har bestämt att inte göra några extra ultraljud utöver detta, mest för att inte stressa upp oss i onödan och göra vårt bästa för att ta en dag i taget. Den taktiken har gått ganska bra hittills.



Sådär, det var en liten kvällsuppdatering. Om en minut börjar ARN och det får jag inte missa!

Puss & godnatt!



malin

Hej! Har läst din blogg under flera år men alltid varit väldigt dålig på att kommentera. Så jag tänkte ändra på det nu :) ville bara säga stort grattis till graviditeten! Förstår att ni är jätteglada och skönt att det gick så pass fort att bli gravid igen! Jag har en fråga för jag är själv gravid i vecka 17 (med första barnet)(17+0). Sen ungefär vecka 12 har mina symptom helt förvunnit. Alltså jag menar ALLT. Jag känner inte ens att jag är gravid. Hur mår du? Kändes det så med Estridh också? Det är så jobbigt när man hör hur dåligt alla mår för då tror man genast att något är fel, särskilt när man inte har något att jämföra med också!

Ha det toppen och lycka till med din graviditet!

2010-03-23 @ 16:07:38
Sara

Tack så mkt! :)



Håller tummarna för att ni får det efterlängtande syskonet till E i september.

2010-03-24 @ 07:42:15
URL: http://saraengstroem.blogg.se/
Charlotte

Vad fina ni är! Håller tummarna för att allt går bra denna gång och att ni inte är för oroliga. Det går att älska en till lika mycket. Jag tvivlade på det tills för 15 dagar sedan när jag fick mitt andra barn :)

2010-03-24 @ 12:07:30
URL: http://lotties.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: