Gotska Sandön - första kvällen

Det var några dagar sedan jag uppdaterade nu, men vi har varit på Gotska Sandön i helgen. Bara jag och Johan!♥ Det har varit helt underbart. Ni vet ju att jag fullkomligt älskade denna ö förra året vi var där, och det var ingen skillnad nu. Det så är lugnt, avkopplande och otroligt fridfullt att bara vara där. Självklart är miljön och naturen helt fantastisk, men en stor del av charmen är just isoleringen och avsaknaden av alla bekvämligheter som man annars har där hemma. Att inte ha någonting annat att göra än att bara umgås med varandra, promenera, sitta på stranden, plocka fina stenar, prata om allt och inget och bara låta tiden gå. Man behöver det ibland - tid för varandra.

Vi har tagit massor av fina bilder som jag är sugen på att sätta ihop till en inbunden fotobok. Gotska Sandön är ändå något helt utöver det vanliga och jag kan rekomendera alla att åka dit!



Våran första kväll på ön tillbringade vi nere vi stranden.



Underbar himmel



Jag älskar dig!



Se vad häftigt solen lyser genom molnen!



Vi bodde i deras hyrtält som jag verkligen kan rekomendera! De hade bra sängar men var betydligt billigare än stugorna. Det kan vara bra att veta att det inte finns en enda liten kiosk på hela ön, så all mat och förnödenheter får man ta med sig själv. I Fyrbyn där vi bodde fanns också jordkällare där vi förvarade alla mat och även ett kokhus för tillagning. Utöver de är det utedass och solcellsuppvärmda duschar som gäller. Något primitivt med andra ord, men helt okej sådär över en helg!





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: