Thilde & Estridh

God kväll i stugarona!

Just nu tittar Estridh på Svampbob och myser med Thilde som är inne på besök. Vi har haft lite kaninvård tillsammans, och Estridh har lärt sig hur man klippper klorna på henne. Hon var väldigt intresserad av hur det skulle gå till och sa till mig innan "Kom mamma! Hämta saxen, visa klippet!". Kanin' själv var ett mycket gott exempel på hur man sitter stilla och är lugn, något som Essi inte klarade lika bra... Hon går nästan upp i linningen av entusiasm när hon får leka med Thilde, hon älskar verkligen att umgås med djur!

Vad härligt det ska bli i sommar när Thilde får komma ut i en mycket större bur och äta gräs hela dagarna. Längtar verkligen dit nu, nästan lika mycket som henne tror jag! Har lite dåligt samvete för att hon har tråkigt om dagarna, ja, Thilde alltså. Bara sitta i vinterburen och försöka stå ut med minusgraderna, dag efter dag..

Men det är ju meningen att kaniner ska vara utomhus så hon kanske inte misstycker. Vem vet? I kväll har hon i allafall varit inne och förgyllt Estridhs dag, och jag tror Estridh förgyllde hennes också! ♥ 


Här ligger Estridh på golvet och samtalar med Thilde


Såklart var Estridh tvungen att smaka på det Thilde drack. Snygga poser, tjejer!


Thilde





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: