True love!

God dag! Träningsvärken har lagt sig och jag är åter tillbaka på jobbet efter en lugn och skön helg. Ser att jag kom med i topp tre efter förra veckans försäljningsiffror. Jag är mycket nöjd!

Jag kom på att jag inte berättat om Estridhs nya bästis på dagis. Eller egentligen är han hennes nya pojkvän, men det skulle Essi aldrig erkänna! Han heter Edmund och är den första hon frågar efter när man lämnar henne på dagis, och den först hon berättar om när vi åker hem. När de sover middag och läser bok tillsammans sitter de bredvid varandra och gosar. När vi kommer hem och jag frågar vad hon gjort idag svarar hon "Essi leka Edmund!", med ett stor leende på läpparna. Här om dagen berättade hennes fröken att de små gullungarna hade frågat om lov att leka ensamma i den stora salen, och där hade de sen lekt fint tillsammans i 45 minuter.

Edmund är mulatt och har riktigt krulligt, mörkt hår och Estridh älskar att snurra sina fingrar mellan lockarna. De är så himla söta tillsammans! True love! ♥


En vinterpuss från Estridh!

I skrivande stund sover de säkert middag bredvid varandra, de små hjärtegrynen. Undra föresten om de ska ha utvcklingsamtal på dagis snart? Skulle vara intressant att träffas och höra hur de tycker det går för henne. Jaja, nu är jag tillbaka efter min lunch och ska hugga in i arbetet igen. 

PUSS & KRAM!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: