Vilda bebin

Bebisen har blivit helt crazy! På ett bra sätt alltså. I förrgår upptäckte hon helt plöstligt ett nytt ljud, ett ganska jällt och pipande tjut som hon kör med hela dagarna numera. Man skulle kunna lika det vid ett glädjetjut! Bara man visar sig så skiner hon upp och tjuter av lycka :) Det var på kvällen när hon inte ville somna som Johan tog upp henne. Hon jollrade och "pratade" hur länge som helst och bara njöt över att få vara uppe och socialisera lite.







Hon är är förbaskat fin och älskvärd, den där lilla bebisen♥ Ibland känns kärleken till henne så stor och överväldigande så jag nästan fäller en tår. Hon är så glad, framåt och otroligt nöjd med så lite. Jag och Johan har faktiskt diskuterat om det kanske är något fel på henne till och med... Bebisar kan inte vara så glada som hon. 

Andra saker som händer i hennes utveckling just nu är att hon upptäckt sina händer. Blir bättre på att styra dem dit hon vill och suger på dem hela tiden. Nästa vecka ska vi till BVC. Ska bli spännande att se hur hon ligger till med längden!





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: