VinterVisby

Jag minns när vi skulle flytta hit, då var det många som sa "Ja, usch vad tråkigt att bo i Visby på vintern!". I och för sig vet jag ingen stad som är så där ruskig rolig på vintern, men jag förstår att många förknippar Visby och Gotland med sommarsemester. Men ni skulle bara veta vad mysigt det är här på vintern! En oupptäckt pärla.

I går tog vi en väldigt mysig kvällspromenad. Estridh åkte bob, Signe bärsele och vi fotograferade. Vi gick längs ringmuren och hittade jättehäftiga lampor i snön som lös upp murväggen. Det var lugnt och stilla, inga människor, inga ljud. Bara snön och juleljusen som smyckade hela stan. Det är härligt att gå på gatorna och kika på alla fina hus och innegårdar. Att kolla in i fönsterna är som att kolla in i små, små perfekta tittskåp. Fast om jag bodde så att folk gick och tittade in hos mig för jämnan kanske jag också skulle ha det lika prydligt som i ett tittskåp...













Och på den sista bilden är vi på väg hem, då går man till vänster om strykjärnet som vi lärt Estridh att säga. Visby är underbart. Det finns ingen stad som är som denna♥ Kan inte bara ALLA jag känner och tycker om också förstå det och flytta hit också?



Marie

Mysigt!

2010-12-20 @ 22:07:27
Erika

underbara bilder!!!! kram

2010-12-21 @ 15:10:36
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: