Vecka 14

Först vill jag säga till er som inte tycks hitta mitt arkiv, jag har inte tagit bort det! I stället finns de i olika kategorier under headern. För mig fungerar det fint att leta upp gamla inlägg där, har ni problem får ni hör av er igen får jag se vad jag kan göra åt det.

I övrigt är jag ganska trött och har lågt järnvärde säger barnmorskan. Det innebär att jag inom kort kommer behöva äta de vedervärdiga järntabletter som jag fortfarande har kvar endal av den jag väntade Estridh... Inte magen bästa vän direkt, jag har i stället inhandlat Floradix Blutsaft och blodpuddig i hopp om att det ska göra verkan. Har ni några andra bra tips på hur man får i sig järn lätt? Ja, i stället för att äta 100 kg grödor av olika slag varje dag för det gör jag redan. Något som biter - något som verkligen gör skillnad utan att ta kol på magen!

Men annars mår jag bara fint! Har klarat mig helt från illamående vilket jag är väldigt tacksam för. Hittills har graviditeten liknat min förra väldigt mycket - växtvärk i livmodern till och från, en tung trötthet och god aptit. Mellanmål har blivit min nya bäste vän. Runt hörnet på mitt jobb ligger stans bästa bageri som gör de godaste ost och skinkmackorna i världen. Där hänger jag så fort mellisklockan ringer :)

Så här ser magen ut nu föresten! Är det bara jag som tycker mig se en liten bebbemage? :)

Vill ni se hur tjock jag var i v.14 när jag väntade Estridh, så kolla här! De säger ju att magen syns tidigare med andra barnet, det tycker jag stämmer. Vad tycker ni?

Mmh, appropå ätbart så ska jag nog ta mig en macka och en kopp té medans jag väntar på att Idol ska fortsätta. Puss & godnatt!