Börjar kännas som hemma, på riktigt.

I går pysslade vi lite hemma, jag och Johan. Satt upp gardiner, ställde blommor i fönsterna och tände lite ljus. Det börjar kännas mer och mer som hemma nu faktiskt. Det gör så himla mycket att få upp lite tavlor och sätta sin personliga prägel på rummen. I går var också första kvällen i vårat hus som vi låg på soffan och såg på TV tillsammans. Vi har ju inte haft så mycket möbler hemma fram tills i torsdags, då de stått i lägenheten under visningen. Men nu när visningarna är klara och lägenhetsaffären avslutad så kunde vi flytta ut allt. Skönt att få sin egen soffa, sina blommor och tavlor att mysa till det med hemma. Jag satt också upp lite fina foton på familjen i hallen, det börjar bli riktigt hemtrevligt nu.


Vårat sovrum börjar bli riktigt mysigt nu. Vi har tänkt bygga en stor och sfin himmelsäng nu när vi har lite större sovrum, tror det kommer passa jättebra.


Gardiner gör ganska mycket i ett rum


Blommorna är också på plats nu


Våran kamin som är jättemysig att elda i på kvällen. varmt och skönt blir det i vardagsrummet, eller ja, hela huset egentligen!


Vardagsrummet. Lite mindre än vad vi hade tidigare, men också mysigt. Vi har tänkt köpa ett nytt vardagsrumsbord i mörk trä, och en vit matta till. Sen ska vi uppdatera våra TV mot en platt och även införskaffa en snygg TV-bänk. Blir nog snyggt.


Emelie

Åh så fint ert hus verkar vara. Det ska bli så kul och spännande att få se det på riktigt - snart :)!

Kram

2009-05-19 @ 21:54:02
URL: http://pemli.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: