En snabbresumé av helgen:

God morgon!

Jag har haft en lång och skön helg, känns verkligen som vi har tagit tillvara på den lediga tiden tillsammans där hemma. I lördags kom min syster, hennes sambo och deras lilla son Gordon (snart 1 år) och hälsade på oss. Det var riktigt roligt att ses, det blir tyvärr inte så ofta... Kusinerna lekte tillsammans, även om det tog ett tag för Estridh att accpetera att man måste dela med sig av leksakerna. Vi åt god mat tillsammans och gick en promenad med vagnarna. Hopaps det inte dröjer så länge innan vi ses igen! Då är det vår tur att ta tåget upp till dem.


Det var länge sen man hade en liten bebis som ålade sig på golvet hemma!


Världens sötaste lilla systerson!


Vi fick den här påskblomman av dem, tack! Den luktar supergott.

I går hann vi också med mycket. Klockan 9.00 hängde vi på låset till badhuset. Estridh älskar ju att bada, så vi tyckte det var på tiden att åka dit. Och jag kan bara säga en sak: hon älskar vatten! Vi bubblade i bubbelpoolen, åkte hundra gånger i rutchkanan och lekte i äventyrsbadet. Där är det lite kallare vatten, så Estridh darrade efter en stund och blev blå om läpparna, men trots det tyckte hon att det var så kul så hon skrattade och ville bada mer. Men vi gick och värmde oss i bubbelpoolen där Estridh sprang uppe på kanten runt omkring och bara kastade sig ner i vattnet med ett skratt. Förutom det var nog rutchkanan favoriten. Vi turades om att ha henne på magen när vi åkte, och så fort vi landade i vattnet och höll upp henne ovanför ytan hörde man henne säga "Mera, mera!".

Ja, så det var riktigt kul. På eftermiddagen hälsade vi på en kompis till Johan och hans familj. Estridh och deras 3 årige son lekte för fullt och kröp i tunnlar tillsammans (även om Estridh ibland var mer intressad av bullarna uppe på bordet..). Ja, så det har varit en väldigt trevlig helg tycker jag!

Nu ska jag sätta tänderna i en ny arbetsvecka. Förhoppningsvis med lite mer bilder här i bloggen än vad jag bjöd på förra veckan. Ha det fint, puss!


Andrea

Vad söt lilla Gordon är! Och vad mycket han har förändrats sen sist vi fick se honom på bild.

2009-03-16 @ 10:54:23
Annie

Hjälp va stor han blivit nu lille Gordon, minns när han var nyfödd och pyttis! :P

2009-03-16 @ 17:06:32
URL: http://anniemolarin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: