När en slarver tar sig i kragen

Det är fantastiskt vilken dålig koll jag har på mina saker ibland. Jag är en slarver, och inte en sån liten en heller! Men så händer det ju ibland (som tur är) att man får en enregikick och gör ett riktigt ryck här hemma! Vi har ju numera en walk-in-closet, vilket vi inte har haft tidigare. Detta ger utrymme för att ha en enormt stor klädhög som man inte behöver se, utan kan stänga dörren om. Men det ger också möjligheten att göra det riktigt snyggt och välsorterat! Så här om dagen gjorde jag en rejäl insats i min förfallnad garderob där klädesplaggen inte sätt skymten av en galge på månader.

Men nu är det ordning och reda! De mesta hänger på galgar efter modell och färg, och resten ligger fint fördelat i lådor. Även om man är en slarver så gillar man att ha ordning, även om det bara är för en liten stund :P




Johans kläder till höger (förutom klackskorna :P), mina till vänster.


Lite av min tröjor som för en gångs skull får hänga uppe!



Sarah

Det känns som att jag verkligen kommenterar för lite, för jag njuter sååå mycket av din blogg :) jag tycker att det är så kul att du uppdaterar lite mer nu för tiden och att vi får följa ditt liv på jobbet, i det nya huset med Estridh och Johan :) Hade bra ! Kram!

2009-06-16 @ 16:36:53
anne

fint! Visst e de härligt med när allt ligger där det ska...

kan du lägga in nya bilder på kaninerna.. ungen och dom stora.. har dom växt nått :)?

2009-06-16 @ 23:09:29
URL: http://lyckligmamma85.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: