På jakt efter inredning till vardagsrummet

God kväll!

I dag har det varit shopping och inredning från morgon till kväll. Vårat tråkiga IKEA-vardagsrum har fått en rejäl uppfräschning med ny matta, soffbord, lampa, TV-bänk och för inte allt för längesen en ny TV. Känns bra, varadagsrummet är verkligen ett av husets viktigaste rum och det är alltid där man samlas!

Estridh
är föresten frisk från sina febertopp nu och är i vanlig ordning världens sötaste. Pratar massor. Här sitter vi i bilen och väntar på att butikerna ska öppna, det gäller att vara ute i god tid om man ska hinna lägga vantarna på fyndvaror!


Vi upptäckte dessutom en ny inredningsbutik - Chilli! De har massor av snygga saker till bra priser. Kuddarna bakom på bilderna kostade tex. 39:- och var superfina. Estridh gillar att gå i möbelbutiker... Kasta sig i alla soffor, rulla sig på mattor och ropa "Titta, bebis!" åt alla barn och ungdomar under 15 år som också vistas i butikerna.

Sen hittade hon sin favorithörna inne på Chilli - avdelningen med barnmöbler. Skinnsoffor och fåtöljer i lagom storlek för att passa en liten tuffing i Estridhs storlek. Vi var nära att köpa de svart/röda möblemanget med ångrade oss. Varför vet jag inte, de skulle vara grymt att ha i hennes rum! Tänk med ett litet bord i mellan, kan hon sitta där och hänga med sina polare sen :) Tärningarna var så snygga så de skulle man kunna ha i vardagsrummet till och med.


Hur som helst, de blev inga barnmöbler denna gång. I stället blev det en görsnygg taklampa till vardagsrummet. En lampa som jag spanat på länge och längtat efter att få köpa. Vi stod i valet och kvalet hurvida det skulle bli en vit, svart eller brun. Tillslut kom vi fram till att det fick bli denna guldbruna skönhet från EM. Tufft är också den stora, klara glödlampan som man ser. Jag gillar när man tar något så simpelt som en glödlampa, som ändå måste synas, och gör något snyggt av det i stället!


Fler bilder om hur hela vardagsrummet med TVbänk och soffbord blir får ni ser i morgon. Nu ska jag gosa ner mig i soffan och njuta av utsikten. Sov gott allihopa!


elin

chilli är verkligen så jäkla schysst! vi köpte vår soffa därifrån och den är verkligen one of a kind.

2009-06-14 @ 23:24:00
URL: http://elinelversson.blogg.se/
Malin

Ja oj vilka fina saker! Och otroligt prisvärda! Superfin lampa också. Men är det inte svårt att få tag i de jumboglödlamporna?

KRAM KRAM

2009-06-20 @ 08:07:29
URL: http://malinlolita.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: