Äntligen helg

I går var det fredagsmys som gällde: god mat, underbar chokladtårta till efterrätt följt av Let's Dance. Jag hejjar på Morgan och Leila, de är grymma! Såg ni Leilas dans i går? Det är helt sjukt att man kan bli så duktig efter bar en veckas träning. Jag tycker föresten att det var tråkigt att Blondinbella åkte ut, det hade varit kul att följa henne några veckor till. Dessutom tyckte jag att hon var duktig. Vem hejjar ni på?


Chokladtårta med passionsfrukt

Kolla i chokladtårtan vi åt försten! Sen den god ut eller vad?! Johan har gjort den all by him self. Det är lyx! Att komma hem på fredagkvällen efter en tuff vecka och maten är klar, efterrätten står i kylen och man vet att man har en hel helg med lugn och ro framför sig. Tårtan är gjord på mörkchoklad och det vita lagret är någonting med vitchoklad och lite, lite sprit. Mums! Dessutom kan jag äta den med gott samvete eftersom det är helg + att jag är så duktig med träningen. Något gott måste man ju få ha här i livet!

Vad ska ni göra i helgen då? Jag har precis kommit hem från en dag på stan tillsammans med Jennifer och Ebba. Vi tog en fika på Landngs medans småtjejerna sov. Tanken var att vi skulle ta en långpromenad och barnen skulle få leka i parken, men vi blev kvar på fiket. Det var jättetrevligt, ibland behöver man lite tid att sitta ner och bara prata i lugn och ro.  Bäst att passa på när barnen sover. Synd att inte Katia och Alicia kunde följa med bara. Äcsh, det får bli en annan gång!


Johanna

Morgan Alling är helt klart bäst! Att Leila dansar så bra och lär såg så snabbt tror jag beror på hennes förflutna som koreograf, vilket hon tydligen var i många år om ryktet stämmer. Jag tycker att allting ska vara på lika villkor i ett sådant program, att alla "är lika dåliga" (eller bra) annars är det inte kul eller rättvist :)

2009-02-08 @ 00:43:05
URL: http://sheishit.blogg.se/
Sara

Du kanske kan lägga ut ett recept på den där chokladtårtan? Ser sjukt god ut!! Tack för en trevlig blogg!

2009-02-08 @ 09:41:33
stina

JAg skulle precis också be dig att lägga ut receptet på den där mumsiga tårtan.

Kanske är hur perfekt som helst till alla hjärtans dag ju ;)

ha det toppen!

2009-02-09 @ 21:05:41
URL: http://stinasohlberg.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: