Astrid 76år

Här kommer en bild på ett födelsedagskort som jag gjort till min kollegas mamma. Hon blev så nöjd med det till hennes son, så hon ville ha ett till. Det är ju kul att hon gillade det! Inte mig emot att få ett litet uppdrag heller. Sånt är ju bara kul :P Alla mina födelsedagskort ser ju mer eller mindre likadana ut, fast med olika detaljer. Det ska jag ändra på. Men det blir lätt så när man hittat vissa saker man gillar, då hänger de lätt med till nästa grej, och nästa grej och nästa grej... Men just nu håller jag på med en mycket större layout som ser annorlunda ut. Den får ni se när den bli klar :P

 Eftersom det är en äldra kvinna som ska få det, så ville jag inte ha allt för mycket skrikiga färger i olika mönster. Det fick bli ganska milt i fägerna och få detaljer, men ändå varmt och kalasigt. Detta blev resultatet: (jag har redan plastat in kortet när jag tog bilden, det är därför det blänker)







Andie

Riktigt snygga kort du har gjort!

2008-09-06 @ 17:27:51
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com
Anonym

Hej Pauline!

Jag gillar verkligen din blogg.

Nu är det så att jag blivit intresserad av att börja scrappa. (Du har inspirerat mig)

Jag som då aldrig hållt på med liknande förr blir helt förvirrad då jag börjar kika på vad man kan behöva och hur man gör. Skulle du inte kunna göra ett inlägg här på bloggen om vad man kan "börja" med, lite små lätta saker sådär. Vad som behövs och hur man gör? Vore jätte gulligt!

2008-10-26 @ 21:41:37


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: